Amikor ezeket a sorokat írom, már 1-2 éve futnak a potencianövelő és egyéb szexuális teljesítményeket javító szereket forgalmazó weboldalak, online áruházak. Van kifejezetten magyar is köztük néhány, és akadnak külföldi, nemzetközi mértékkel is elég komolynak tekinthetőek. Kapcsolatban vagyunk ilyennel is, olyannal is.

xtrasize-partnerprogram

Cash in Pills – Az ajánlati toplistám élén áll, nagyon komoly nemzetközi cég, lengyel székhellyel, de van magyar irodájuk is. Nem csak potencianövelőket kínálnak, hanem a szexuális teljesítményfokozó szerek széles skáláját, spermamennyiség növelőtől kezdve az elnyújtott élvezetet eredményező tablettákig. Ezeken kívül más jellegű szereket is forgalmaznak, zsírégetőket és más természetes hatóanyagú szereket, nőknek mellnagyobbítót. Korrekt és segítőkész partnerek, nem mellesleg nagyon szép, 30%-os jutalékrátával és pontos fizetéssel. Soknyelvű promóciós eszközök tárháza áll rendelkezésünkre, a weboldalaik szinte minden fontosabb nyelvre le vannak fordítva. Igazából nem nagyon tudunk negatívumot velük kapcsolatban felhozni, nagyon ajánljuk őket mindenkinek! Itt tudtok regisztrálni vagy a banner-re kattintva!


Kamagra4sex – Nem fizetik ki a jutalékokat a webmestereknek, nem válaszolnak az üzenetekre és reklamációkra. Kerülje őket mindenki!

Az első időkben korrektül válaszoltak minden üzenetre, a pénz is megérkezett tőlük, de 2013-tól kezdődően ez megváltozott. Nem adnak meg közvetlen elérhetőséget, csak egy kontaktformulán keresztül lehet nekik üzenni, illetve mail-ben. Az üzenetet nyugtázzák egy gmail-es címről (már ez is vicckategória…), de aztán semmi nem történik. Más webmesterek is megerősítették, hogy nem fizették ki a jutalékot nekik sem, így a továbbiakban nem reklámozzák őket. Aki ezzel tud segíteni ismerős webmesternek, küldje tovább az információt erről, segítsük egymás munkáját ezzel is!

Várunk itt további észrevételeket és tapasztalatokat is!


Eros Power – Azóta már átnevezték El-torito-ra, nem használom, de nekik legalább van partnerprogramjuk. Ha éppen működik és lehet regisztrálni is rá, de nem lehet…

Potenciamax, Potenciaszervíz, stb… – Mióta a Viagra termékszabadalma lejárt, gombamód szaporodnak a potencianövelő szereket forgalmazó weboldalak, “cégek”. Kaptunk több megkeresést reklámhely bérlés ügyében, de már ott elakadt a megbeszélés, hogy megmutassák, egyáltalán mit is kellene reklámozni. Akivel mégis sikerült, az aztán eltűnt egy időre, majd előkerült, utána hol működött a weboldala, hol nem. Időnként változott a tárhely és a weboldal címe is, aztán ezt eluntuk… Hasonló élményekkel gazdagodtak még más weboldal üzemeltetők is velük kapcsolatban, általában ki nem fizetett banner-ek maradtak csak utánuk. Senkinek nem ajánljuk, hogy bármelyik ilyen “árussal” üzleteljen, mert erős kétségeink vannak a portékáikat és a szolgáltatásaikat illetően is, ha már ilyen a hozzáállásuk a reklámpartnerekhez. Komolytalanok és ez általában abból is egyértelmű, hogy igyekeznek inkognitóban maradni, sosem adnak telefonszámot, de még egy nyamvadt info@….-os mail-címük sincs, csak valami ingyenesen regisztrálható címről leveleznek. Ez kapásból kizáró ok a nemzetközi bizniszben amúgy.