Az alábbi partnerprogramokat, nem feltétlen ajánlom, de megosztom a tapasztalataimat róluk.

Sexhat.hu – Magyarországon a legnagyobb és legközismertebb élő, webkamerás szexcset oldal. Ami jutalék jelentkezik a statisztikájukban, azt korrektül kifizetik, számlára utalják. Azzal kapcsolatban vannak kételyek, hogy mennyire megbízhatóan jelennek meg a bevételek a statisztikánkban, én magam is sokszor jeleztem feléjük, hogy a statisztika bizony nem lehet jó. Ők többször javították is, 2016 vége óta úgy tűnik, normálisan működik. A bevételek eléggé hektikusan jelentkeznek, néha meglódul, néha szinte semmi… Valószínűleg van pár nagy “fogyasztó”, akik szép pénzeket költenek sexchat-re, őket kell kifogni. Ha sikerül néhány ilyen “jó vendéget” találni, egész szépen hozhat a konyhára.

Ha regisztrálni szeretnétek, kattintsatok ide!

szexchat-partnerprogram


Loaded Cash – Egy nagyon jó szexchat és szexpartnerkereső program angol nyelvterületre koncentrálva, igazából van mindkettő műfajra oldaluk. Korrekt adminfelületük van, és nem mellesleg nagyon jó jutalékot fizetnek. A promóciós eszközeik remekművek, változatosak és modernek. Van nekik is GEO-targeted, azaz olyan banner-készletük, ami a felhasználó IP-címéhez igazodó nyelven jelenik meg. Erősen ajánlom azoknak, akiknek van nemzetközi látogatottságuk! – Regisztráláshoz kattintsatok ide!


Bongacash – Elsősorban nemzetközi szexcset oldal, de abból elég jónak tűnik. Fizet a regisztrációért is, persze erősen súlyozva, hogy milyen országból történt ez. Nyilván a fejlettebb nyugati országok látogatóinak regisztrációja sokkal többet ér. Nagyon széles kínálatot adnak marketingeszközökből, természetesen van GEO-targeted is bőven, így nem probléma az sem, hogy a látogató milyen nyelvű országból keveredik az oldalra, megkapja a sajátját. Akinek van amerikai, angol, német, skandináv, stb. forgalma, annak mindenképpen erősen ajánlom. Magyra forgalomra nem vált be nálam. – Regisztrálni ide kattintva tudtok!


Livejasmin – A csapból is ők folynak (Gattyán úr Top3 leggazdagabb magyar belőle), legalábbis a nemzetközi oldalakon. Amikor promótáltam őket, nagyon keveset eredményezett, töredékét még a sexchat.hu-nak is. Ettől függetlenül valószínűleg lehet velük pénzt keresni, csak nem magyar forgalommal. Van egy kalkulátoruk, ami forgalom mennyisége és forrása alapján kiszámítja, hogy mennyit lehet velük keresni. Legalábbis érdekesen optimista számokat közöl… – Regisztrációhoz kattintsatok ide!


Privatkamera.hu – Kétszer is megpróbálkoztam a partnerprogramjukkal, sajnos nagyjából nulla eredménnyel. Amikor kampányszerűen ígértek bizonyos mennyiségű átkattintás után is jutalékot, az sem jelent meg az elszámolásban. Úgy általában minimális összeget hozott csak, nem volt érdemes vele foglalkozni. Szexcset oldalaknál alapvető fontosságú, hogy legyenek is előadók az oldalon, minél többen és minél jobbak. Ez sem igazán valósult meg sokszor, ami magyarázhatja az alacsony bevételeket. Mire fizessen a látogató, ha nincs online előadó, csak videók? A webmesteri admin-oldalon az átkattintási statisztika évek óta nem működik, nehezen áttekinthető más hasonló rendszerekhez képest. Nagyon nem ajánlott kategória.