Az internet mára teljes és nagyon praktikus lehetőséget nyújt ismerkedésre és partnerkeresésre. Természetesen kialakultak az ezzel foglalkozó oldalak, amelyek tagdíjat kérnek a felhasználóiktól, és jutalékot fizetnek az őket promótáló weboldalaknak. Itt ezeket taglaljuk kicsit:

ITM Cash: szexpartner kereső oldalak több nyelven is

szexpartner-kereses-partnerprogram-affiliate

Az általunk leginkább favorizált szexpartnereket kereső oldalakat kínáló partnerprogram, kifejezetten a közép-kelet európai és a skandináv régióra szakosodva. Általában negyedévente új oldallal rukkoltak elő, természetesen biztosítva a banner-eket is hozzá. Akinek vannak esetleg a fenti képen is látható országokban forgalommal bíró weboldalaik, igencsak jól jövedelmező viszonteladói programra lelhetnek velük.

Link a regisztrációhoz: ITM Cash webmester regisztráció

További tudnivalók róluk: A kifizetések korrektül megtörténtek mindig, a tárgyhót követően másfél hónappal utalnak. Mi a Paxum online-banking rendszert használjuk erre, ahonnan le lehet kérni a pénzt csekken vagy lehet hozzá bankkártyát is váltani, aminek éves költsége 45 dollár körül van. Ez még mindig jobb, mint, utalásonként elszenvedni a kereskedelmi bankok 30-40 dolláros sápját.


Loaded Cash – szexpartner keresés és livesex egy helyen

Egyaránt kínál szexpartner keresési szolgáltatást és webcam-szex szolgáltatást is. Weben keresgélve, más webmesterek véleménye alapján jutottunk el hozzájuk 2012 év közepén, és eddig jónak tűnik. Több weboldalt kínálnak ők is, és ami az egyik legfőbb erényük, hogy van GEO-targeted (a látogató IP-címe alapján a neki szóló nyelvű banner-t mutatja és olyan oldalra irányítja) promóciós anyaguk bőven. Ez mondjuk manapság már szinte alap, de roppant hasznos eszköz.

Link a regisztrációhoz: Loaded Cash webmester regisztráció

Még egy hasznos dolog, amit esetükben megemlítenénk, hogy van Pay Per Sign-up (PPS) fizetési mód is, ami 35 dollárt fizet. Sokan ezt jobban kedvelik, mint a Rev Share elszámolási rendszert, amelynél bár 50-60 %-os jutalékok vannak, de mindig a látogatók által elköltött pénzek után írják csak jóvá. A PPS-nél ezzel szemben egyszeri előfizetés esetén kifizetik a 35 dollárt, mondhatni megelőlegezik. Nem azért, mert hülyék, hanem mert van egy statisztikájuk, hogy egy-egy látogató mennyire marad lojális az oldalhoz, hány további újra előfizetést fog valószínűleg elkövetni. Magasabb PPS-összeg eleve jelzi néha, hogy a látogatók szívesen maradnak az oldalon, vagyis az jó minőségű lehet.


Adult Friend Finder – az egyik legnagyobb nemzetközi szexpartner kereső

Lévén nemzetközi forgalmunk is az angol nyelvű oldalaink révén, kipróbáltuk az egyik legismertebb, valóban komoly szxpartner kereső portál partnerprogramját is. Mindez 2009 tájékán volt, és nem igazán vált be. A kínált konstrukció szerint látogatónként fizettek volna bizonyos összeget, amelynek mértéke függ az látogató származási országától. Ezt a megoldást gyakorlatilag minden hasonló konstrukciót kínáló partnerprogram alkalmazza, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy 1000 amerikai vagy svéd látogatót küld egy weboldal, vagy pedig 1000 kínait, indiat, brazilt, oroszt, stb… Nem megbántva utóbbi nemzeteket, de e tekintetben ők nem számítanak értékes látogatóknak, esetükben a konverzió a nulla felé tendál. Éppen ezért az ő átkattintásaikra fizetett összegek elhanyagolhatóak a magasabban jegyzett országokból érkező látogatók által kapott jutalékhoz képest.

A gond azonban nem ezzel volt, hanem miután elértük a kifizetési limitet, közölték, hogy “sajnos mégsem tudunk fizetni, mert az általunk küldött látogatók nem költöttek eleget náluk…”. Ez ebben a formában nem korrekt, hiszen nem mi szabtuk a tarifákat, hogy mennyit ér egy angol, mennyit egy német vagy amerikai látogató. Ráadásul a mi Top10 ország statisztikánk szerint az ott szereplő országok mind a gazdaságilag fejlettebbek közül kerültek ki túlnyomó többségükben. Ily módon ezt egy inkorrekt húzásnak értékeltük és befejeztük a promótálásukat.


Ha ideillő partnerprogramról tudsz, van tapasztalatod, oszd meg másokkal te is! Használd a hozzászólási lehetőséget!