Az, hogy szeretnénk egy saját szexoldalt, dicséretes dolog, de meg is kell töltenünk tartalommal. Erre pedig különböző módok kínálkoznak. Adok pár tippet 🙂

Kezdjük azzal, hogy előbb legyen egy jó tartalmunk, aztán keressünk egy domain-t hozzá és csak azt követően kezdjünk bele az építkezésbe! A tartalom, tartozzon az bármilyen szegmensbe, legyen minőségi és jól összeválogatott, illeszkedjen az oldalunk fő témájához, ami valószínűleg az egyik kulcs kifejezésünk is lesz. Hosszú évek alatt nálam kialakult egy olyan metódus, amivel hatékonyan tudok dolgozni. Egy-egy weboldal építése előtt vagy amikor frissíteni kell anyaggal, összeszedek 3-4 évre elegendő tartalmat hozzá. Ezt először a számítógépen rendezem, videókat vagdosok, galériákat válogatok, a képeket vízjelezem, a file-neveket módosítom SEO-szempontokat figyelembe véve és strukturáltan eltárolom, hogy pontosan tudjam, mikor mi kerül megjelenítésre. Ez egyébként már automatikusan történik, egy-egy oldalt évekre előre “betárazok” tartalommal, a használt “motor” ezt minden további nélkül lehetővé teszi. Nem mellesleg, így lehet hatékonyan dolgozni és csak így lehet áttekinthetően kezelni akár több tucat weboldalt. Azt, hogy mikor melyiknél esedékes a frissítés, nyilvántartom és akár évekre előre tudom, hogy majd 4 év múlva áprilisban melyik weboldalammal fogok foglalkozni.

De nézzük azt, hogy miként tehetünk szert jó tartalomra! Amikor ezt írom, a szexvideók a legkeresettebbek, a gyors internetelérés miatt már nem kell várni a le- vagy betöltődésre, akár HD minőségű videókat élvezhetünk várakozás nélkül. Persze a képek is örök sláger, a jó minőségű galériák mindig is nézettek lesznek.

Szexvideók – Ingyenes és minőségi szex- és pornóvideók milliószámra hevernek az interneten, csak “fel kell szedni” őket. A legnagyobb szexvideó megosztókon ráadásul itt-ott még fizetnek is érte, hogy az övéket használjuk, embed-eljük, vagyis illesszük be a weboldalunkba. Ilyen pl. az Xhamster és a Hubtraffic oldalcsoport. További nagyon szimpatikus szolgáltatás tőlük, hogy adatbázis szűrés, export-import segítségével akár tízezer számra “húzhatunk” be szexvideókat az övéik közül. Ilyenkor ezeket a videókat az említett oldalak hosztolják, nem a mi szerverünk terhelődik, ami nem elhanyagolható szempont. Ennek természetesen hátránya is van, a náluk esetleg törölt videók nálunk sem jelennek meg. Egyébként erre is kínálnak segítséget, hogy ezt korrigálni tudjuk.

 A másik nagyon jó tartalomforrás az úgynevezett Sponsor-cégek, akik fizetős tartalmakat kínálnak és viszonteladói programokat üzemeltetnek, amelyhez gyakran nagyon jó promóciós cuccokat bocsátanak az affiliate-partnerek részére. A komolyabbak hatalmas mennyiségű anyagot tesznek elérhetővé, galériákat és videókat egyaránt. Ezeket letölthetjük és a saját oldalunkon is felhasználhatjuk, kihelyezve egy viszonteladói kóddal ellátott linket pedig még bevételünk származhat belőle, ha valaki náluk előfizetővé válik a mi oldalunkról átkattintva hozzájuk. Felsorolunk néhány ilyen oldalt, a legnagyobbakat felsorolok, amelyekről magam is használtam fel tartalmakat:

Naughty America (vegyes) –  Fuck You Cash (vegyes) –  Brazzers (nagy mellek, pornósztárok) –  WTF Cash (amatőr) –  Nubiles (tini) –  Anilos (MILF) –  Reality Kings (vegyes) –  Bangbros Online (vegyes) –  21st Sextury (vegyes) –  DDF Cash (vegyes) –  Dogfart (interracial) –  Twistys Cash (igényes erotika) –  Babes Money (HD szex) –  Hustler Cash (vegyes) –  Idolbucks (ázsiai) –  Ama Kings (amatőr) –  Gossip Kings (celeb) –  Kinky Dollars (fétis szex)  –  Tranny Bucks (travi szex)  –  Shemale Profit (travi szex)  –  Private Cash (euro pornó)  –  Ferro Cash (fétish szex)

Nagyon sok közülük kínál galériákat zip-csomagokban letölthetően, de néha videókat is 3-5 perces hosszúságban és használható minőségben. Posztoltam videókat úgy is, hogy az ingyenes videókat prezentáló oldalak forráskódjából másoltam ki a videó és a kép-file linkjét, amiket egy saját videólejátszóval kombinálva tudtam beilleszteni a saját oldalaimba. Így az ő szervereikről futnak a videók, én pedig egy viszonteladói linket elhelyeztem a videó alatt, hogy egyrészt korrekt legyen a dolog, másrészt az sem baj, ha becsúszik valami jutalék egy-egy esetleges előfizető jóvoltából.

2 gondolat erről: „Tartalom – hogyan szerezzünk tartalmat az oldalunkra?

 1. Üdvözöllek !
  Szeretnélek kérdezni hogy a VAT számot hol tudom leggyorsabban igényelni ?
  Ugyani ha jól látom kell hozzá ha ezt akarom csinálni.

  Köszi
  üdv.A

  1. Hello,
   Itt találsz a VAT-számmal kapcsolatban hivatalos és részletes leírást:
   NAV dokumentáció a VAT-számról
   Nem feltétlen szükséges egyébként, bár idővel nyilván célszerű elrendezni, ha prosperál a vállalkozás normálisan. A fenti cégek legalábbis nem várják el (per pillanat) tőled, hogy legyen neked ilyen.
   Üdv, Erik

Hozzászólások lezárva.